1. Yaspa-helpcentrum
  2. Veelgestelde vragen over gebruikers

Heb ik online bankieren nodig om met Yaspa te betalen?

U moet zich hebben geregistreerd voor de online bankdiensten van uw bank om met Yaspa te betalen.

Wanneer u met Yaspa betaalt, wordt u doorverwezen naar de website of het online portaal van uw bank om de transactie goed te keuren. Dit betekent dat de betaling wordt beveiligd met de premium graad beveiligingsmaatregelen van uw bank, zoals uw gezichts-ID of vingerafdrukcontrole. Het is een veel veiligere en efficiëntere methode dan het laten aanmaken van een aparte autorisatie bij ons.